Sunday, August 21, 2011

Celcom sucks!!!


...rugi dan rugi dan rugi...
...ada la 2 or bdk ni name dia penipu...
...bkk booth dkt Maybank Bukit Bintang...
...tgh jalan2 tetiba kene tarik...
...semua benda terjadi dlm sekelip mata...
tahu2 je ada 4 simcard dlm tangan aku...
...ok fine if nak terminate juz call 1111 but only after 7 days...
...2 times i'd try...
...sume takley...
fine...4 simcard tak pernah bkk pun...
...tak gune pn...
...at the end dpt bill for 1 month...
...total for 4 simcards are RM300...
juz imagine...tak pernah guna pun...
...aku taw la plan tp bdk2 panipu tue kate xpyh byr...
...what the hell!!!...
nak dijadikan cerita aku pun kol la celcom immediately by using my beloved digi line...
...ok pokpek pokpek...
...esoknye org kol nama die PN. RASHIDAH from celcom centre dri KL...
03-28486000
...tetibe pujuk aku suruh guna celcom sampai hbs raya...
...bodoh punye pmpuan...
...pastu bg ceramah free kate len kali jgn memandai bg butiran...
...pada hal aku kene tipu...
...pastu ak still jgk nak terminate pastue dgn BIADAB die sound aku...
...aku bengang btol ngan celcom...
...mmg kalu aku jumpe pekerja celcom or sedara aku keje celcom mmg kene maki r...
...pepehal pn korang berhati2 la dgn celcom yg PENIPU!!!....

1 comment:

wantwo7 said...

ya btol3... meluaat haku..